Vraag nu je Cool Track aan

Waarom een COOL TRACK?

COOL TRACKS zijn voor groepen of personen die tijdens hun vakantie geen tijd willen verliezen met het zoeken naar een mooie route.

COOL TRACKS biedt de mogelijkheid om beroep te doen op iemand die de regio heel goed kent en die snel een route kan uitstippelen op basis van jouw voorkeuren.

Om die voorkeuren te kennen, vragen we je om een vragenlijjst in te vullen. Een eenvoudige COOL TRACK houdt geen rekening met jachtgebieden, gevelde bomen en dergelijke meer.

Een COOL TRACK SAFE is bestemd voor goepen die een evenement organiseren en niet alleen een route op maat willen, maar die ook zeker willen zijn dat ze overal door kunnen. We doen bijkomende checks en verificaties (o.m. jachtgebieden). De route wordt kort voor het plaatsvinden van het evenement (wandeling of fietstocht) nog eens afgereden en eventueel wordt de route in allerlaatste instantie aangepast.

Hoeveel kost het?

COOL TRACK : €9 tot 25 km  

+ €0,35 per bijkomende kilometer

COOL TRACK SAFE: €29,99 tot 25 km

+ €0,8 per bijkomende kilometer

t

Hoe werkt het?

Na het invullen van de vragenlijst, krijg je een kaartje met een routevoorstel en een uitnodiging tot betaling. We sturen je de gpx.file (=track) zodra de betaling binnen is.

Het invullen van de vragenlijst is dus volledig vrijblijvend.

Weet je niet wat een track is en wens je op ontdekking gaan met een gps of een app? Zou je wel willen weten hoe dat allemaal werkt?

Schrijf je in voor een cursus.

Vind je een gps-toestel te duur voor die ene keer dat je op stap bent? Huur een gps.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Factuur op aanvraag.

Door beroep te doen op de diensten van COOL TRACKS ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

  1. Home
  2. /
  3. Customised gpx track