Frequently Asked Questions COOL TRACKS

Wat zijn COOL TRACKS?

COOL TRACKS zijn op maat gemaakte gpx.tracks, die je kan opladen naar je gps-toestel of smartphone. Je volgt dan geen pijltjes, maar een track op je gps of smartphone. Een COOL TRACK beslaat de afstand die jij hebt opgegeven, vertrekt van de plaats van jouw keuze, overbrugt het aantal hoogtemeters dat door jou werd vooropgesteld, op een ondergrond die door jou werd gespecifieerd.

Voor wie zijn COOL TRACKS?

Voor outdoorliefhebbers die het grote wandel- en fietsaanbod ontoereikend vinden. Op onze “bewegwijzerde routes-pagina” vind je een overzicht van het ruime aanbod. De meeste vakantiegangers zullen daar hun gading vinden. COOL TRACKS richt zich tot groepen met specifiek noden. Groepen op trainingsstage die nood hebben aan klimparcours, vlakke recuperatieparcours, maar ook intervalparcours. COOL TRACKS richt zich tot teams die hechtere banden willen smeden tijdens een teambuilding door samen te fietsen of te wandelen en te starten op een specifiek adres. COOL TRACKS zijn voor mensen die geen moeite hebben zich door de gps of tracking-app te laten leiden en die weten hoe ze een track op hun gidstoestel (= gps of smartphone) moeten zetten.

Welke regio?

We bieden enkel COOL TRACKS aan met start in de gemeenten Waimes, Bütgenbach, Amel of Malmedy.

Hoeveel kost een COOL TRACK

Je hebt een mooie track vanaf 9 € voor rondes tot 25 km. Vanaf 25 km komt er per km een klein bedrag bij.

Wil je zeker zijn van je ronde, omdat je bijvoorbeeld met je groep een uitstapje plant en je je geen vergissingen kunt veroorloven? Opteer dan voor de COOL TRACK SAFE – formule. We rijden je track kort voor het plaatsvinden van je rit nog eens af om zeker te zijn dat wegenwerken, natuurrampen e.a. geen roet in het eten zullen strooien. In de prijs is een aanpassing van de track inbegrepen.

Hoe werkt COOL TRACKS?

Indien je een COOL TRACK of een COOL TRACK SAFE wenst, stuur je ons een ingevulde vragenlijst toe die ons in staat stelt een track op maat uit te tekenen. We sturen jou de track toe en jij betaalt ons via bankoverschrijving het bedrag dat onze kosten dekt. Vooraleer ons te contacteren, raden we je aan het bestaande aanbod te bekijken. Misschien vind je daar je gading.

Hoe werkt een GPS? Welke app gebruik je?

We wijden een 90 minuten durende cursus aan tal van vragen die te maken hebben met apps, gps en tracks. Je betaalt per persoon €15. De cursus wordt georganiseerd voor 8 personen. Kortingen worden gegeven aan groepen met meer dan 8 personen. Vragen die aan bod komen: Wat is een gpx.track? Hoe plaats je een track op je smartphone of je gps-toestel? Wat zijn de voor- en nadelen van smartphone en gps-toestel? Wat voor soorten gps-toestellen zijn er? Welke apps zijn de moeite waard? 

  1. Home
  2. /
  3. FAQ