Jouw MTB-rit op maat

Deze begeleide MTB-toer à la carte biedt de deelnemers de kans samen onderweg te zijn op de plaats en het tijdstip dat zij zelf bepalen. De routes volgens het Enjoy Love Dare-concept zijn ideaal voor teambuildings en groepsactiviteiten.

Waarom zou je tijdens je teambuilding of groepsactiviteit niet eens mountainbiken of fietsen? Samen genieten van natuur en cultuur

Maar wat voor de één een hele uitdaging is, is voor de ander een saaie, monotone MTB-rit. Groepsleden die technisch goede mountainbikers zijn, zullen hogere eisen stellen dan beginnende mountainbikers. Daarom hebben we het Enjoy Love Dare-concept bedacht: de hele groep volgt dezelfde route via verschillende gpx-tracks. Kwestie dat het voor iedereen plezant blijft!

Weet je niet wat een gpx-track is? Dan zou het nuttig kunnen zijn om de laagdrempelige cursus “Op Stap met een App” te volgen. Deze wordt elke laatste vrijdag van de maand in het Toeristisch Bureau van Bütgenbach georganiseerd . Natuurlijk kan je ook zelf plaats en tijdstip bepalen. Cool Tracks komt graag naar je toe! Ook on line-cursussen via Teams zijn mogelijk, hoewel niet zo handig, want tijdens de les wordt geholpen met installeren en het uploaden en doorsturen van tracks.

Zin in een sportieve teambuilding of groepsactiviteit? Klik op de knop hierboven en schrijf je in voor een MTB-toer met gids!

Mrs White, een gps-toestel voor echte wielerliefhebbers

Mrs White, een gps-toestel voor echte wielerliefhebbers

Mrs White is de fietscomputer die ik vooral aan koersfietsers verhuur.
Als je dit gps-toestel huurt, dan zul je 6 mooie fietsroutes (met segmenten!) ontdekken: de kortste = 50 km lang, de langste 128 km.
De fietsroutes kunnen onderling gecombineerd worden. Hoewel je natuurlijk overal langs de route kunt starten, komen alle routes voorbij in de regio Waimes en Bütgenbach (waar zich overigens telkens ook de “officiële” start en aankomst bevinden).

read more
RAVeL Ardennes Ride

RAVeL Ardennes Ride

Leuke route om je vakantie in de regio van Waimes, Amel, Malmedy, Bütgenbach, Vielsalm, Trois-Ponts, Spa, Hockai, Stavelot mee te beginnen: deze koersfietsroute voert over 4 RAVeLs , vandaar de naam Cool Tracks RAVeL Ardennes Ride oftewel de RAR-route. Je fietst over 60 km aan RAVeL-wegen: geasfalteerde, autovrije spoorwegbeddingen met een hellingsgraad van maximaal 3%. Vergis je echter niet: met 1063 hm kan deze fietsroute bezwaarlijk vlak genoemd worden….

read more