Wie zit er in het team?

An van Cool Tracks

An van Cool Tracks

Stichtster

An, de webmaster, maakt, beheert (updates + SEO) en vertaalt websites. Pas na haar verhuis naar de Oostkantons heeft ze haar koersfiets ingeruild voor een mountainbike. Dat was in 2012. An is de app-freak, zij tekent de tracks uit.

Manu van Cool Tracks

Manu van Cool Tracks

Jiminy Cricket

Manu (in het rood) wil niets met PC’s en apps en tracks te maken hebben, maar des te meer met fietsen, mountainbike en mooie parcours. Van jongsafaan heeft hij een zwak voor mountainbikes en alles wat met techniek te maken heeft: monteren, repareren van mountainbikes, maar ook het uitproberen van nieuwe, technische routes. Manu is de “Jiminy Cricket” van COOL TRACKS: hij kijkt de gecreëerde tracks extra na en checkt ze, voor de “die-hardmountainbikers”,  op het rock’n rollgehalte.

COOL TRACKS is een merk van de onderneming AVRC, gevestigd in België, 4950 Waimes, Gueuzaine 88. AVRC is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 497 99 47 95 of via e-mail op het adres an@avrc.be. AVRC is geregistreerd bij de btw onder het nummer BE 0506.950.605 en ingeschreven bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen onder het nummer 0506.950.605

  1. Home
  2. /
  3. Team